

22 – 24 February 2017





51 DIVE CRESCENT TAURANGA NEW ZEALAND +64 7 577 8700

www.trinitywharf.co.nz

Venue Sponsored by Fusion Networks

22 February 13:45 – 17:30 Social and Networking

23 February 08:30 – 16:40 Day 1 Conference – Dinner

23 February 18:30 - 23:30 Day 1 - Dinner

24 February 09:00 – 16:00 Day 2 Conference

National Management Committee 2016				
Sean Lewis	Green Signal Limited	Chair		
Jeff Greenough	Jacobs	Vice-Chair		
Sam Boone	Traffic Design Group	Treasurer		
Haydn Wardley	Tauranga Transport Operations Centre	RCA		
Romany Sharobim	Auckland Transport Operations Centre	RCA		
Matthew Hoyle	Auckland Transport Operations Centre	RCA		
Mitch Tse	Auckland Transport	RCA		
Paul Donegan	CSL Infrastructure	Contractor		
Sergio Prieto	Downer ITS	Contractor		
Dan Marsh	Aurecon	Consultant		
Michael Daley	Signet	Consultant		

GOLD SPONSORS













GOLD SPONSORS

SNUG Workshop 2017 Agenda Social and Networking – Wednesday 22 February 2017 Start **Finish** Duration **Topic** Bus pickup - Wharf Street (outside Tauranga City Council 13:45 14:00 15 min offices) for Travel to Blokart http://www.blokartheaven.co.nz 176 Parton Road, Papomoa 14:00 14:30 30 min Return to Wharf Street and Tauranga CBD 17:30 18:00 30 min Informal Social & Networking Evening Dinner -19:30 21:00 90 min "The Phoenix" 67 The Strand or next door at "Macau"

Day 1 – Thursday 23 February 2017				
Start	Finish	Duration	Topic	Presenter
8:30	8:55	25 min	Registration – meet and greet	Committee
8:55	9:00	5 min	Welcome – Housekeeping	Haydn Wardley
9:00	9:15	15 min	Opening address from General Manager Growth and Infrastructure, Tauranga City Council	Christine Jones
9:15	9:25	10 min	 Workshop Overview Regional Updates NZ Innovation National Signals Specification Education, Standards, Qualifications 	Sean Lewis
9:25	9:35	10 min	Previous SNUG minutes	Committee
9:35	9:45	10 min	Working Group Activities Introduction"What's your problem?"Audience led topics to be worked on by focus groups	Haydn Wardley
9:45	10:00	15 min	TTOC - Bay of Plenty / Taupo - Presentations - Regional Update	Haydn Wardley
10:00	10:20	20 min	CTOC – Christchurch, Timaru Presentations Regional Update	Vaughan Penney
10:20	10:40	20 min	Gold Sponsor Presentation - Araflow	Tom Beard
10:40	11:10	30 min	Morning Tea	
Day 1 Continues on next page				

SILVER SPONSORS













GOLD SPONSORS GOLD SPONSORS

	Day 1 Continued from previous page				
11:10	11:55	45 min	ATOC – Auckland, Whangarei Presentations Regional Update	Matthew Hoyle Micheal Daley	
11:55	12:10	15 min	Hamilton Region	John Kinghorn	
12:10	12:25	15 min	Silver Sponsor Presentation – TSL	Bashir Ahmed	
12:25	13:30	65 min	Buffet Lunch	TSL	
13:30	13:45	15 min	Gold Sponsor Presentation – Spunlite	David Evans	
13:45	14:05	20 min	WTOC - Wellington, New Plymouth, Napier - Presentations - Regional Update	John Price	
14:05	14:40	35 min	Dunedin, Invercargill, Nelson regions PresentationsRegional Update	Bill Sissions Hjarne Poulson Mark Hollows	
14:40	15:00	20 min	ITS World Congress 2016	Tresca Forrester Kipi Wallbridge- Paea	
15:00	15:30	30 min	Afternoon Tea	Flir	
15:30	15:45	15 min	Silver Sponsor Presentation – Flir	Flir	
15:45	16:00	15 min	MOVA traffic control	Stephen Wright	
16:00	16:10	10 min	Red LED Trail update	Kipi Wallbridge- Paea	
16:10	16:20	10 min	Two Aspect Cycle Lantern Update	Kipi Wallbridge- Paea	
16:20	16:30	10 min	End of Day Roundup	Committee	
16:30	18:30	120 min	Free Time		
18:30	19:30	60 min	Pre-dinner Drinks - Trinity Wharf	Spunlite Poles	
19:30	23:30		Workshop Dinner - Trinity Wharf	Araflow	

SILVER SPONSORS













GOLD SPONSORS

SNUG 2017 Agenda						
Day 2 – Friday 24 February 2017						
Start	Finish	Duration	Topic	Presenter		
9:00	9:05	5 min	Welcome	Sean Lewis		
9:05	9:25	20 min	Gold Sponsor Presentation – Fusion	Andrew Gurr		
9:25	10:25	60 min	RMS / SCATS Update	Kamil Badge		
10:25	10:55	30 min	Morning Tea	TBC		
10:55	11:10	15 min	Lantern Sense	Sean Lewis		
11:10	11:30	20 min	Smart Ped & p2c.nz	Sean Lewis		
11:30	11:50	20 min	Make Signals Great Again: One American's Perspective	Katherine Dugan		
11:50	12:50	60 min	Focus Group Activities	Haydn Wardley		
12:50	13:05	15 min	Associate Minister for Transport	Hon David Bennet		
13:05	14:05	60 min	Lunch	Araflow		
14:05	14:20	15 min	Silver Sponsor Presentation – HMI	Hartmut Beintkin		
14:20	14:45	20 min	AGM & Election of Committee 2017	Committee		
15:00	15:15	15 min	SNUG Website and LinkedIn	Sean Lewis		
15:15	15:30	15 min	Wrap-up –focus for 2018	Committee		

BRONZE SPONSORS
Traffic Control Systems
CSL Infrastructure
HTS Group

Contact for any information during the event – Haydn Wardley +64 212777185

\$FLIR°



